Haemme Pihasuunnittelijaa

Tervetuloa mukaan tiimiin!

Toimintamme laajetessa haemme pihasuunnittelijaa / kivimyyjää vakituiseen työsuhteeseen Kuopioon.

Toivomme, että juuri sinä olet joukkoomme sopiva pihasuunnittelun ammattilainen. Jos kevään pörriäisten surina, aurinko, kukkapenkistä nousevat kasvit ja siitepölyjen nuuhkiminen saavat sydämesi läikähtämään, olet ehkä juuri meille sopiva henkilö.

Pihasuunnittelun lisäksi, Kuopion toimipisteen suunnittelijan työtehtäviin kuuluu hautakivien ja rakennuskivien myynti. Työajasta noin 25 % on asiakaspalvelua myymälässämme ja 75 % pihasuunnittelua myymälän toimistotilassa & asiakkaiden luona. Tehtävä on vakituinen, kivien myyntityön tasatessa pihasuunnittelualan sesonkiluonteisuutta.

Sulokivellä korkeatasoinen piha- ja tuotesuunnittelu tehdään tiiviissä vuoropuhelussa piharakentamisen huippuosaajien ja kiven käsittelytaidon mestareiden kanssa. Tiimiämme yhdistäviä tekijöitä ovat juuret käsityöläisyydessä, syvä materiaalituntemus, modernit tuotantolaitteet ja teknologiat, sekä ammattiylpeys: Haluamme luoda yhdessä uutta ja etsiä sitä rajaa, mihin toteutukset voidaan pisimmillään viedä. Siksi edellytämme, että olet koulutukseltasi esim. Hortonomi AMK tai maisemasuunnittelija. Tiedät että pihasuunnittelu on ydinosaamistasi, hallitset CADin ja/tai Vectorworksin ja pidät asiakkaiden parissa työskentelystä. Itsenäinen työskentely ja kulkeminen omalla autolla kohteesta toiseen on sinulle tuttua jo entuudestaan.

Jos haluat tulla mukaan nopeasti kasvavaan ja jatkuvasti kehittyvään yritykseen, mukavien piharakentajien tiimiin, ota ihmeessä yhteyttä. Eikun tervetuloa joukkoon!

Tutustu tekemisiimme nettisivuillamme, fb:ssä ja instassa. Jos haluat kysellä lisää, soita: 0443472006 / Heikki Kontkanen tai lähetä vapaamuotoinen hakemus. Paikka täytetäään heti sopivan henkilön löytyessä.

Katso esimerkkikuvia töistämme: Suunnitelmasta toteutukseen

Työn aloitus: Sovittaessa
Työsuhde: Vakituinen
Työaika: Kokoaikatyö
Palkkaus: Kilpailukykyinen